Över 1500Kr

Presenttips till jägare

PRESENTTIPS ÖVER 1500

Presenter över 1500 kr är kanske inte så ofta men ger bort om inte det är till någon man känner väl eller om födelsedagsjägaren fyller jämnt. Men ofta får man vad man betalar för och vill du överaska din jägare så kan det helt klart vara värt pengarna.

Övernattning i herrgårdsmiljö med viltsafari

Jägare är ofta väldigt intresserade av att titta på det vilda djuren utan att skjuta. På Eriksberg finns det fina möjligheter att studera och se det vilda. Eriksberg är Europas största vilthägn och hyser ett av de finaste kronviltstammarna. Här finns fina möjligheter att kombinera viltsafari med finnt boende i en fantastisk miljö och god mat i deras resturang. Kika in på deras hemsida och spana bland deras ubud av övernattningar, jakter, viltsafari, spa och mycket mycket mer.

Jaktbyxor i Goretex eller andra bra jaktbyxor

Vet du storlek eller köper jaktbyxor av en jaktbutik på nätet som har fri leverans och fria returer, så är ett par bra jaktbyxor en kanon fin present vid jämna födelsedagar eller om du vill ge din jägare någonting specielt. Kolla bara av först så att han/hon inte redan har ett par bra jaktbyxor. Många gånger har jägare byxor i mellanprisklassen men önskar sig ett par av lite bättre kvalite med praktiska funtioner så som ventilation, goretex mm, men tycker att de är lite onödigt dyra. Det gäller dock att du känner din jägare och vet vad han/hon vill ha.

 

Email:presenttips@presenttips-jagare.se