300-700Kr

Presenttips till jägare

PRESENTER FÖR JÄGARE

300-700 KR

PRESENTER I MELLANPRISKLASS PASSAR TILL VÄNNER OCH BEKANTA OCH ÄVEN TILL LITE AVLÄGSNARE FAMILJEMEDLEMMAR SOM T.EX FARBRÖDER, FASTRAR, MORBRÖDER MOSTRAR OCH KUSINER ELLER LIKNANDE.

Woolpower Crewneck Lite Underställströja

Jägare spenderar ofta ganska mycket på bra och dyra vapen och kikarsikten, men är lite "snåla" när det gäller underkläder och underställ. Oftast beror det på okunskap om vad olika plagg och material som funkar bäst när man jagar. Som jägare blir man ofta svettig under fysiska ansträgning för att kort där efter stå stilla i kanske flera minusgrade under flera timmar. Det är då viktigt att man har underställ som transporera bort fukten från kroppen och underställ som samtidigt värmer. underställ i ull/meroneull är det enda som värmer när det är fuktigt. underställ i bambu transportera effektivt bort fukt från kroppen. Därför kan ett riktigt bra jaktunderställ i rätt material vara en rigtigt bra present.

Viltkorv

Vi jägare älskar att äta det vilda vi jagar i olika former. Viltkött är ett fantastiskt fint, ekologikt och nyttig råvara. Att ta tillvara på viltet är en skälvklarhet, men att göra korv eller andra charkuterivaror av sitt viltkött är lite ovanligt (även om fler och fler gör det). På Åkes i Tingsryd kan du köpa viltkorv och även lämna in eget kött för produktion av viltkorv. En perfekt present till den jägare som älskar det goda. Naturliktvis finns det andra som gör viltkorv på liknande sätt, så googla runt lite för att hitta din likala korvproducent.

 

Email:presenttips@presenttips-jagare.se