700-1500Kr

Presenttips till jägare

PRESENTTIPS 700-1500KR

Presentips i den övre mellanprisklassen. Lagom summa att spendera på en god vän eller någon du känner lite extra för och vill överaska. Kan också vara till en familjemedlem.

Swedteam Väst Defender

hundförarväst

Säkerheten är alltid någonting som man måste tänka på som jägare. En signalväst i en synlig färg borde varge jägare ha. Dagens "hundförarvästar" är både praktiska och hållbara med många praktiska fickor. Dagens jägare har ofta mycket jaktutrustning och många prylar med sig ut i skogen Därför passa dessa jaktvästar lika bra till passkyttar som till hundförare. Har din jägere inte en sån så är det en bra present. säkerheten

Hyra vedeldad badtunna

Jägare jagar ofta för att de älskar naturen och friluftliv. Att bada i en vedeldad badtunna är en del av en fin upplevelse och många jägare tycker det är skönt och avkoppladen med ett varmt bad i naturen efter en dag i skogen då man kanske stått och frysit. En avkopplande stund tillsammans med goda vänner eller familj är aldrig fel. Idag finns det smidiga badtunnor som är mobila och enkelt kan hyras under en dag eller en helg.

 

Email:presenttips@presenttips-jagare.se